Sider

søndag 13. september 2015

Bløtkake


Hva kan vel slå en god og saftig bløtkake med norske jordbær? Jeg vet ihvertfall ikke så mye som kan det. i denne bløtkaken har jeg brukt chocolate chips av mørk sjokolade, for å få enda mer smak, men det er valgfritt om man vil ha eller ikke.

Ingredienser
Sukkerbrød her

6 dl kremfløte
1-2 kurver med jordbær
Evt. 200 g mørk sjokolade

Fremgangsmåte


1. Pisk kremfløten til krem.
2.Skjær jordbærene i skiver. 
3. Del sukkerbrødet i tre deler.
4. Dynk sukkerbrødet, her har jeg brukt litt av kremfløten. Sett det nederste laget på fatet du skal servere det på.
5. Smør krem på laget.
6. Strø litt sjokolade oppå.
7. Legg på jordbær. Legg så på neste lag og gjenta 4-7.
8. Pynt så kaken slik du vil. Øverst kan du se hvordan jeg gjorde det.



Nyt kaken!

Delila Aimée

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare kommenter hvis du har noe hyggelig å si.