Dette er et skikkelig godt og luftig sukkerbrød. Men for å få best mulig resultat er det viktig å sette kaken inn i en kald ovn.
Ingredienser
4 egg
150 g farin
50 g potetmel
100 g hvetemel
2 ts bakepulver
Fremgangsmåte
1. Smør en rund form, ca 23 cm. Ha bakepapir i bunnen så det blir enklere å få sukkerbrødet ut.
2. Pisk egg og sukker til en tykk eggedosis.
3. Sikt inn alt det tørre.
4. Vend det forsiktig inn med en slikkepott.
5. Hell røren i den smurte formen.
6. Sett sukkerbrødet nest nederst i ovnen.
7. Sett ovnen på 175 gr.
8. Ta sukkerbrødet ut når det er ferdig, ca 30-40 min. Sjekk om kaken er ferdig ved å sitkke en tannpirker i midten.
Dette sukkerbrødet passer godt til å lage en god bløtkake.
Delila Aimée
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare kommenter hvis du har noe hyggelig å si.