Sider

søndag 13. september 2015

Sukkerbrød




Dette er et skikkelig godt og luftig sukkerbrød. Men for å få best mulig resultat er det viktig å sette kaken inn i en kald ovn. 

Ingredienser
4 egg
150 g farin
50 g potetmel
100 g hvetemel
2 ts bakepulver

Fremgangsmåte


1. Smør en rund form, ca 23 cm. Ha bakepapir i bunnen så det blir enklere å få sukkerbrødet ut.
2. Pisk egg og sukker til en tykk eggedosis. 
3. Sikt inn alt det tørre.
4. Vend det forsiktig inn med en slikkepott.
5. Hell røren i den smurte formen.
6. Sett sukkerbrødet nest nederst i ovnen.
7. Sett ovnen på 175 gr. 
8. Ta sukkerbrødet ut når det er ferdig, ca 30-40 min. Sjekk om kaken er ferdig ved å sitkke en tannpirker i midten.

Dette sukkerbrødet passer godt til å lage en god bløtkake. 



Delila Aimée



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare kommenter hvis du har noe hyggelig å si.