Denne kaken er kjempegod! Den blir tykk og fin.
Ingredienser
Gulrotkake
3 gulrøtter
4 egg
2 1/2 dl sukker
3 1/2 dl hvetemel
3 ts kanel
2 ts natron
1/2 ts salt
1 ts vaniljesukker
1 dl olje
Ostekrem
150 g kremost naturell
2 1/2 dl melis
1 ts vaniljesukker
Fremgangsmåte
Gulrotkake
1.Sett stekeovnen på 180gr.
2. Smør en springform, ca 23.
3. Skrell gulrøttene, og riv dem grovt på et rivjern.
4. Pisk egg og sukker til en stiv eggedosis.
5. Bland alt det tørre sammen.
6. Ha melblandingen i eggedosisen vekselvis med oljen.
7. Rør forsiktig inn gulrøttene.
8 Fordel røren i formen, og stek i ca 45 min.
9. Avkjøl kaken på en rist.
Ostekrem
1. Rør alle ingredienser sammen, til det får en smørbar konsistens.
2. Bre ostekremen over kaken. Og pynt med sitronmelisse.
3. Evt. farg litt av kremen oransje, og tegn gulrøtter på kaken.
Nyt kaken litt lunken, da er den best!
Delila Aimée
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Bare kommenter hvis du har noe hyggelig å si.