Sider

søndag 13. september 2015

Gulrotkake med ostekrem

Denne kaken er kjempegod! Den blir tykk og fin.


Ingredienser
Gulrotkake
3 gulrøtter
4 egg
2 1/2 dl sukker
3 1/2 dl hvetemel
3 ts kanel
2 ts natron
1/2 ts salt
1 ts vaniljesukker
1 dl olje

Ostekrem
150 g kremost naturell
2 1/2 dl melis
1 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte

Gulrotkake
1.Sett stekeovnen på 180gr. 
2. Smør en springform, ca 23.
3. Skrell gulrøttene, og riv dem grovt på et rivjern.
4. Pisk egg og sukker til en stiv eggedosis.
5. Bland alt det tørre sammen.
6. Ha melblandingen i eggedosisen vekselvis med oljen.
7. Rør forsiktig inn gulrøttene. 
8 Fordel røren i formen, og stek i ca 45 min. 
9. Avkjøl kaken på en rist.

Ostekrem
1. Rør alle ingredienser sammen, til det får en smørbar konsistens.
2. Bre ostekremen over kaken. Og pynt med sitronmelisse. 
3. Evt. farg litt av kremen oransje, og tegn gulrøtter på kaken.


Nyt kaken litt lunken, da er den best!


Delila Aimée

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bare kommenter hvis du har noe hyggelig å si.